Meteorológia előrejelzés a következő 7 napra - Ilyen idő lesz hétfőtől

Időjárási hírek

met.hu/alon.hu - Időjárás

2020.07.19. 14:37

Időjárás-előrejelzés július 20-27-ig: Visszatér a napsütés, de a záporoknak még nem mondhatunk búcsút. További részletek:

Nyárias, meleg idővel indul a hét eleje, de a záporoknak továbbra sem mondhatunk búcsút - Időjárás-előrejelzés július 20. hétfőtől.

Időjárás-előrejelzés hétfőre

Időjárás-előrejelzés hétfőre
Időjárás-előrejelzés hétfőre - Forrás:met.hu

Hétfőn gomolyfelhős, napos idő valószínű. Az északnyugati szél a Kisalföldön megerősödhet meg. Elszórt jelleggel lehet záporeső, de az Északi-középhegység térségében, az Alpokalján az ég is megdörrenhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között várható.

Időjárás-előrejelzés keddre

Időjárás-előrejelzés keddre
Időjárás-előrejelzés keddre - Forrás:met.hu

Kedden napos idő várható gomolyfelhőkkel, amelyekből az északkeleti megyékben zápor, zivatar kialakulhat. Átmeneti szélerősödés zivatar környékén lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 33 fok között várható.

Időjárás-előrejelzés szerdára

Időjárás-előrejelzés szerdára
Időjárás-előrejelzés szerdára - Forrás:met.hu

Szerdán szakadozott felhősáv vonul át felettünk, ekkor kevesebb lesz a napsütés, és több helyen valószínű zápor, zivatar. Napközben a szél megélénkül, zivatar környékén erős széllökések is előfordulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 29 fok között várható.

Időjárás-előrejelzés csütörtökre

Időjárás-előrejelzés csütörtökre
Időjárás-előrejelzés csütörtökre - Forrás:met.hu

Csütörtökön a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, csapadék nem valószínű. A Tiszántúlon megélénkül az északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között valószínű.

Időjárás-előrejelzés péntekre

Pénteken a gomolyfelhő mellett sok napsütés ígérkezik, legfeljebb a Kisalföld és az Északi-középhegység térségében alakulhat ki egy-egy zápor, zivatar. A délkeleti szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 30 fok között valószínű.

Időjárás-előrejelzés szombatra és vasárnapra

A hétvégén nyugat felől átmenetileg megnövekszik a felhőzet, és több helyen számíthatunk esőre, záporra, zivatarra. A délnyugati szél északnyugatira fordul, és megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 30 fok között alakul.

.