Hirdetés

Friss meteorológiai előrejelzés a hétvégére - Változás jön - Mutatjuk, mikor
pixabay

Friss meteorológiai előrejelzés a hétvégére - Változás jön - Mutatjuk, mikor

Időjárási hírek

met.hu/alon.hu - Időjárás

2020.08.20. 15:55

Friss meteorológiai előrejelzés augusztus 21-23-ig péntektől vasárnapig. Itt vannak a részletek:

Hirdetés

Két napig igazi meleg, nyári idő várható. A hétvégén túlnyomóan napos, gyengén felhős, csapadékmentes idő valószínű. A következő hidegfront vasárnap érkezik. A jövő hét eleje hűvösen indul. Itt vannak a további részletek.

Időjárás-előrejelzés augusztus 21-re, péntekre

​  Időjárás-előrejelzés péntekre - Forrás:met.hu  ​
Időjárás-előrejelzés péntekre - Forrás:met.hu  ​

Pénteken napos idő várható. Csak keleten képződhet egy-két gomolyfelhő. A déli szél a Dunántúlon helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 33 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés szombatra

​  Időjárás-előrejelzés szombatra - Forrás:met.hu  ​
​  Időjárás-előrejelzés szombatra - Forrás:met.hu  ​

Jelentős változás még nem várható. Szombaton napos, derült időre van kilátás. Késő délutántól, estétől csak északnyugaton növekedhet meg a felhőzet. Csapadék napközben nem várható, legfeljebb estétől az északnyugati, nyugati határ közelében egy-egy zápor, zivatar. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 34 fok között várható.

Időjárás-előrejelzés vasárnapra

​  Időjárás-előrejelzés vasárnapra - Forrás:met.hu  ​
Időjárás-előrejelzés vasárnapra - Forrás:met

Szombat estétől ill. vasárnap éjjel egy hidegfront érkezik, mely napközben átrobog felettünk. Helyenként még előfordulhatnak napos területek. Délkelet meleg, strandidő, északnyugaton viszont visszaesik a hőmérséklet. Több helyen számíthatunk záporra, zivatarra. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 20, a csúcshőmérséklet 25 és 32 fok között alakul, délkeleten valószínű a legmelegebb idő.

A hétfőn megérkezik a hideglevegő, országszerte felfrissül a levegő. A délutáni órákban 23-28 fok körül várható a hőmérséklet.

.