1,56 milliárd forintból modernizált a Spar

MTI

2020.09.25. 07:15

1,56 milliárd forintból újította fel három áruházát a Spar.

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. modernizálta a Budakeszin, Nyergesújfalun, valamint Komáromban található üzletét, a három szupermarket átalakítására 1,56 milliárd forintot fordítottak - közölte a vállalat az MTI-vel.

A Budakeszin található üzlet új homlokzatot kapott és a belső terei is megújultak, a munkálatokra 462 millió forintot fordított a cég. A 20 embert foglalkoztató szupermarketet az átalakítást követően szeptember 10-én vehették birtokba a vásárlók.

Nagyobb eladótérrel, SPAR to Go pulttal, megújult arculattal és energiatakarékos gépészeti megoldásokkal nyitott meg szeptember 17-én a Komáromban található szupermarket. A csaknem 582 millió forintból felújított áruházban 25 kereskedelmi szakembert foglalkoztatnak.

A Nyergesújfaluban található áruház tetőszerkezete, homlokzata és teljes belső tere újult meg az 519 millió forintos fejlesztésnek köszönhetően.      

A közlemény idézte Maczelka Márkot, a társaság kommunikációs vezetőjét, aki elmondta: a Spar Magyarország idén is folytatja modernizációs programját, amelyben idén már 11 áruházuk újulhatott meg országszerte.

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. 13 ezer embert foglalkoztat, több mint 580 áruházzal rendelkezik, ebből a franchise üzletek száma 200. A vállalat árbevétele 2019-ben 679,6 milliárd forintot tett ki, ez 10 százalékos növekedés az előző évhez képest.

Galéria

.