Hirdetés

Itt a friss 7 napos időjárás-előrejelzés - Előrejelzés november 1-ig

Időjárási hírek

met.hu/alon.hu - Időjárás

2020.10.25. 14:57

Időjárás-előrejelzés október 26-től november 1-ig, hétfőtől vasárnapig. Mutatjuk a részleteket:

Hirdetés

A hét eleje változékonyan alakul, helyenként a szél is megerősödhet. Kedden egy hullámzó frontrendszer okoz majd csapadékot. Összeségében szép, nyugodt, őszi idő várható október utolsó napjaiban.

Időjárás-előrejelzés hétfőre

Időjárás-előrejelzés hétfőre
Időjárás-előrejelzés hétfőre - Forrás:met.hu

Hétfőn dél, délnyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet. Az Észak-Alföldön, az Északi-középhegységben, valamint a főváros térségében egész nap borult, párás, foltokban ködös időre van kilátás. 
A Dunántúlon megerősödik, olykor viharossá fokozódik a délire, délnyugatira forduló szél. A legmagasabb nappali hőrérséklet 16 és 20 fok között várható. A tartósan borult tájakon csupán 13, 15 fok lesz.

Időjárás-előrejelzés keddre

Időjárás-előrejelzés keddre
Időjárás-előrejelzés keddre - Forrás:met.hu

Kedd reggelre helyenként köd képződhet. Az ország nagy részén gyengén felhős, napos idő várható. Elszórtan eső, záporeső is előfordulhat. A Nyugat-Dunántúlon megélénkülhet a szél. A legmagasabb nappali hőrérséklet 15 és 20 fok között alakul, de az északnyugati határvidéken pár fokkal hűvösebb lehet az idő.

Időjárás-előrejelzés szerdára

Időjárás-előrejelzés szerdára
Időjárás-előrejelzés szerdára - Forrás:met.hu

Szerda hajnalra, reggelre pára és köd képződhet, sőt egyes területeken tartósan megmaradhat a rétegfelhőzet. A napsütést többfelé szűrhetik fátyol-, illetve alacsonyszintű rétegfelhők. Gyenge északnyugati szél előfordulhat. Napközben a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés csütörtökre

Időjárás-előrejelzés csütörtökre
Időjárás-előrejelzés csütörtökre - Forrás:met.hu

Csütörtökön a hajnali pára és köd feloszlása után változóan felhős lesz az ég, majd nyugat felől megnövekszik a felhőzet. Helyenként gyenge eső előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés péntekre

Pénteken felhős, borult lesz az ég. Több helyen előfordulhat csapadék. Helyenként megélénkül, sőt helyenként megerősödik a délnyugati, majd az északnyugatira forduló szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 16 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés a hétvégére

Szombaton nyugaton még előfordulhat némi csapadék. Felhős, gomolyfelhős idő várható. Több helyen a nap is kisüthet. Az északi, északnyugati szél többfelé megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul.

.