Hatalmas fordulat jön az időjárásban - Itt a friss 7 napos előrejelzés hétfőtől

Időjárási hírek

met.hu/alon.hu - Időjárás

2020.11.01. 14:17

Meteorológiai előrejelzés november 2-8-ig hétfőtől vasárnapig.

November elején 180 fokos fordulatot vesz időjárásunk. Hétfőtől nyugat felől egy melegfront alakítja időjárásunkat, így a hét elején erős lesz a nappali felmelegedés, helyenként 18-20 fok körüli hőmérséklet is lehet. Heti-előrejelzés. Itt vannak a további részletek:

Időjárás-előrejelzés hétfőre

Időjárás-előrejelzés hétfőre
Időjárás-előrejelzés hétfőre - Forrás:met.hu

Hétfőn sok felhő a felhő felettünk, csak időszakosan süt ki a nap. Éjszakai órákban párásság, köd valószínű. Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb szemerkélő eső vagy szitálás fordulhat elő. A hajnal is enyhe lesz, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 13 és 18 fok között várható, az Alpokalja térségében enyhébb idő sem kizárt.

Időjárás-előrejelzés keddre

Időjárás-előrejelzés keddre
Időjárás-előrejelzés keddre - Forrás:met.hu

Kedden közepesen vagy erősen felhős lesz az ég. Reggel és este többfelé, napközben helyenként párásságra, ködre is kell számítani.
Néhol előfordulhat szitálás, gyenge eső. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 15 és 20 fok között valószínű

Időjárás-előrejelzés szerdára

Időjárás-előrejelzés szerdára
Időjárás-előrejelzés szerdára - Forrás:met.hu

Szerdán is számítani kell több helyen párásságra és ködfoltokra. Eső, zápor; a borult, ködös részeken szitálás is előfordulhat. 
A Dunántúlon, késő délutántól az északkeleti országrészben is megélénkül, helyenként megerősödik az északi, északnyugati szél.

Időjárás-előrejelzés csütörtökre

Időjárás-előrejelzés csütörtökre
Időjárás-előrejelzés csütörtökre - Forrás:met.hu

Csütörtökön eleinte borult idő várható, majd egyre többfelé felszakadozik, csökken a felhőzet. Szórványosan előfordul kisebb eső, zápor. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között valószínű.

Időjárás-előrejelzés péntekre

Pénteken reggel és estétől pára-, ködfoltok többfelé lehetnek. Csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és +6 fok között alakul, de a fagyzugos helyeken -2, -4 fokot is mérhetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között valószínű.

Időjárás-előrejelzés a hétvégére

Szombaton és vasárnap gyengén felhős lesz az ég. Hajnali párásság, gyenge köd több helyütt előfordulhat.A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul.

.