Hirdetés

Friss meteorológiai előrejelzés a hétvégére - Időjárás november 6-8-ig
pixabay.com

Friss meteorológiai előrejelzés a hétvégére - Időjárás november 6-8-ig

Időjárási hírek

met.hu/alon.hu - Időjárás

2020.11.05. 14:27

Meteorológiai előrejelzés péntektől vasárnapig. A hétvégén csak kevesen láthatják a napot. Térképeken is mutatjuk a részleteket.

Hirdetés

A hétvégén már egyre csípősebbek lesznek a hajnalok. Éjszakánként köd, ködszitálás mindenütt előfordulhat. Szombaton és vasárnap az ország nagy részén a pára- és rétegfelhőzet napközben is megmaradhat. Napsütésre csak pénteken lehet számítani. Mutatjuk a további részleteket:

Időjárás-előrejelzés péntekre

Időjárás-előrejelzés péntekre
Időjárás-előrejelzés péntekre - Forrás:met.hu

Pénteken gyengén felhős vagy derült lesz az ég. Köd a hajnali órákban mindenütt előfordulhat, mely napközben megszűnik és kisüt a nap. Péntek estétől ismét megindul a ködképződés. Az északi, északnyugati szél néhol időnként megélénkül. 
A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 13 fok között valószínű.

Időjárás-előrejelzés szombatra

Időjárás-előrejelzés szombatra
Időjárás-előrejelzés szombatra - Forrás:met.hu

Gyengén felhős, napos és rétegfelhőzettel borított, párás területek egyaránt lesznek. Sokfelé számítani kell ködre, ködszitálásra, amely helyenként napközben is előfordulhat. Szombaton és vasárnap a Fertő környékén élénk széllökések is lehetnek déli irányból. 
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 14 fok között, a tartósabban ködös részeken 5 fok közelében alakul.

Időjárás-előrejelzés vasárnapra

Időjárás-előrejelzés vasárnapra
Időjárás-előrejelzés vasárnapra - Forrás:met.hu

Vasárnap az ország nagy részén borult, párás, helyenként tartósabban ködös idő várható. Némi napsütés az ország déli részén valószínű. A borult, párás, ködös tájakon előfordul szitálás
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 5 és 11 fok között alakul, de a naposabb vidékeken 12, 14 fokot is mérhetnek.

.