Ónos szitálás és köd - Itt a friss időjárás-előrejelzés a következő hét napra

Időjárási hírek

MTI

2020.12.13. 13:57

Friss időjárási eelőrejelzés december 14-20-ig. Mutatjuk a részleteket:

A következő napok időjárása nem lesz túl változatos: éjjelente ónos szitálás, napközben köd, a nappali hőmérsékleti értékek pedig egy picivel kúsznak fagypont fölé. Íme, itt vannak a további részletek:

Időjárás-előrejelzés hétfőre

Időjárás-előrejelzés hétfőre
Időjárás-előrejelzés hétfőre - Forrás:met.hu
Hétfőre több megyére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki a tartós, sűrű köd miatt - Forrás:met.hu

Hétfőn helyenként tartósan ködös idő valószínű. Lesznek gyengén felhős, napos körzetek is. A délutáni, esti óráktól egyre jobban terjeszkedik a rétegfelhőzet, illetve a köd. Éjjel néhol ónos szitálás is előfordulhat. Hétfőre több megyére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki a tartós, sűrű köd miatt. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés keddre

Időjárás-előrejelzés keddre
Időjárás-előrejelzés keddre - Forrás:met.hu

Kedden napközben is maradhatnak ködös területek. Csapadék nem valószínű, de több helyen előfordulhat szitálás, éjjel néhol ónos szitálás. Az Észak-Dunántúlon helyenként megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés szerdára

Időjárás-előrejelzés szerdára
Időjárás-előrejelzés szerdára - Forrás:met.hu

Szerdán tartósan ködös területek várhatók. Több helyen előfordulhat szitálás, hajnalban néhol ónos szitálás, napközben, este elszórtan kisebb eső. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés csütörtökre

Időjárás-előrejelzés csütörtökre
Időjárás-előrejelzés csütörtökre - Forrás:met.hu

Csütörtökön borult, párás időre számíthatunk. Tartósan ködös területek is várhatók. Előfordulhat szitálás, kisebb eső, éjjel néhol ónos szitálás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés péntekre

Pénteken marad a borult, párás idő. Tartósan ködös vidékekre is számítani lehet. Helyenként előfordulhat szitálás, éjjel néhol ónos szitálás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 6 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés a hétvégére és aranyvasárnapra

A hétvégén többnyire borult, párás, helyenként tartósan ködös idő valószínű. Számottevő csapadék nem lesz, de több helyen előfordulhat szitálás, éjjel néhol ónos szitálás. Az Észak-Dunántúlon helyenként megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul.

.