Hirdetés

Itt van a friss, 7 napos időjárás-előrejelzés - Várható időjárás január 17-ig
pixabay.com

Itt van a friss, 7 napos időjárás-előrejelzés - Várható időjárás január 17-ig

Időjárási hírek

met.hu/alon.hu - Időjárás

2021.01.10. 14:17

Itt van a friss hétnapos időjárási előrejelzés. Kiderül, mikor várható lehűlés, havazás.

Hirdetés

Jövő héten változékonyabb, hidegebb idő valószínű. A hét közepén egy hidegfront érkezik és hűvös levegő áramlik be fölénk. Egyre hidegebbé válnak az éjszakák és a nappali maximumok is a hétvégére nem emelkednek 0 fok fölé a meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint.

Időjárás-előrejelzés hétfőre

Időjárás-előrejelzés hétfőre
Időjárás-előrejelzés hétfőre - Forrás:met.hu

Hétfőn az ország déli részén még előfordulhat csapadék. Hószállingózás, kisebb havazás, délkeleten átmeneti havas eső is lehet. Az ország északi, északnyugati területén szűrt napsütés valószínű. Az északi, északkeleti szél hétfőn megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn -1 és +4 fok között várható, a naposabb északi részeken lesz a melegebb.

Időjárás-előrejelzés keddre

Időjárás-előrejelzés keddre
Időjárás-előrejelzés keddre - Forrás:met.hu

Az ország délkeleti, keleti felében hószállingózás, kisebb havazás is várható. Másutt szűrt napsütés valószínű. Napközben északnyugat felől megnövekszik a felhőzet. Estétől az északnyugati, északi tájakon hószállingózás, gyenge havazás, helyenként havas eső is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +4 fok között várható.

Időjárás-előrejelzés szerdára

Időjárás-előrejelzés szerdára
Időjárás-előrejelzés szerdára - Forrás:met.hu

Szerdán az északnyugati szél többfelé megerősödik, az Észak-Dunántúlon viharossá fokozódik. A keleti tájakon fordulhat elő hószállingózás, havazás, hózápor, de néhol havas eső is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +1 és -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +5 fok között várható.

Időjárás-előrejelzés csütörtökre

Időjárás-előrejelzés csütörtökre
Időjárás-előrejelzés csütörtökre - Forrás:met.hu

Csütörtökön némi napsütés is várható. Elszórtan hózáporok is kialakulhatnak. Az északnyugati szél megélénkül, majd a nap második felében megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 0 és -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +4 fok között várható.

Időjárás-előrejelzés péntekre

Pénteken néhány órára kisüt a nap. Hózápor helyenként előfordulhatnak. Az északnyugati szél több helyen élénk, néhol erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -2 és -10, a legmagasabb nappali hőmérséklet -3 és +2 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés a hétvégére

A hétvégén helyenként kialakulhat hózápor. Az északi, északnyugati szél több helyen élénk, néhol erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és -12 fok között alakul, de néhol hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és -5 fok között valószínű.

.