Itt a friss, 7 napos előrejelzés - Enyhülés jön - Mutatjuk, mikor

Időjárási hírek

MTI/met.hu - Időjárás

2021.01.17. 13:57

A heti előrejelzésből kiderül, meddig tart ez a zord idő.

A hét elején még nagyon hidegek lesznek az éjszakák, a nappali maximum hőmérséklet is alig emelkedik 0 fok fölé. A hét közepétől több hullámban enyhülés várható.

Időjárás-előrejelzés hétfőre

Időjárás-előrejelzés hétfőre
Időjárás-előrejelzés hétfőre - Forrás:met.hu

Hétfőn a déli óráktól a Dunántúlon ismét havazás, hószállingózás várható. Az északnyugati, nyugati szél néhol megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -7 és -15 fok között várható, de északkeleten néhol esetleg hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet +1 és -6 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés keddre

Időjárás-előrejelzés keddre
Időjárás-előrejelzés keddre - Forrás:met.hu

Kedden az ország északi, északkeleti területein alakulhat ki havazás, havas eső. A délnyugati, nyugati szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és -10 fok között valószínű, de északkeleten néhol esetleg hidegebb lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet -3 és +3 fok között várható. Megkezdődik az enyhülés.

Időjárás-előrejelzés szerdára

Időjárás-előrejelzés szerdára
Időjárás-előrejelzés szerdára - Forrás:met.hu

Szerdától csak keleten, északkeleten várható havazás, helyenként havas eső, ónos eső még előfordulhat. A déli, délnyugati szél többfelé megerősödhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 4 és 10 fok között várható, de északkeleten hidegebb is lehet.

Időjárás-előrejelzés csütörtökre

Időjárás-előrejelzés csütörtökre
Időjárás-előrejelzés csütörtökre - Forrás:met.hu

Csütörtökön változóan felhős idő valószínű, néhol kisebb eső előfordulhat. A déli, délnyugati szél sokfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 12 fok között várható.

Időjárás-előrejelzés a hétvégére

Fagy már nem valószínű. A hétvégén egyre többfelé várható eső, zápor. A déli, délnyugati szél többfelé erősödik, északnyugaton viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 12 fok között várható.

.