Hirdetés

Jön A Nagy Ő a TV2-re

Jön A Nagy Ő a TV2-re

tv2

2021.03.25. 15:07

A műsor sármos férfi főhőse szeretné megtalálni azt a hölgyet, akivel el tudná képzelni az életét.

Hirdetés

Hamarosan jön A Nagy Ő a TV2- re. A The Bachelor igényességének és magas színvonalának köszönhetően a Warner Bros. International egyik legsikeresebb párkereső televíziós formátuma világszerte. Majdnem húsz éve folyamatosan képernyőn van, ez alatt a világ közel 30 országában volt látható.

A műsor sármos férfi főhőse szeretné megtalálni azt a hölgyet, akivel el tudná képzelni az életét. Magyarországon 2021-ben az olimpikon kajakozó, Tóth Dávid keresi az Igazit.

Hamarosan újra a szerelemé a főszerep a TV2 műsorán. A The Bachelor, azaz A Nagy Ő 2002-ben indult világhódító útjára: az Egyesült Államokban 25 évad óta követhetik figyelemmel a nézők, hogyan köttetnek szerelmek, barátságok, hogyan robbannak ki viszályok a szereplők között, és kit választ végül társául a főszereplő. Japántól Brazíliáig, Kanadától Ausztráliáig ültette nézők millióit a tévék elé a párkereső műsor, ami hamarosan a TV2 képernyőjére érkezik! A társát kereső, vonzó agglegény pedig Tóth Dávid olimpikon kajakozó lesz, akit az Exatlon Hungary és a Dancing With The Stars című műsorokból már jól ismerhetnek a csatorna nézői.

- Legjobbkor talált meg a felkérés. Nem titok, hogy több mint három éve vagyok szingli és valahogy úgy hozta az élet, hogy bár folyamatosan kerestem, de nem találtam meg azt a hölgyet, akit társként el tudnék képzelni magam mellett, miközben azt gondolom erre már megértem és vágyom is rá. A Nagy Ő számomra azért fontos, mert adok egy esélyt annak, hogy talán a műsor segítségével találom meg az igazit, és remélem meg tudom azt is mutatni, hogy 2021-ben férfiként az értékrendem szerint mitől lehetünk egymás számára értékesek és a valódi "nagy ők"." Az Exatlon és a Dancing with the stars-beli szerepléseimhez olyan jó élmények fűződnek, hogy maximálisan megbízom a műsor készítőiben. Mind a csatorna, mind a műsorszerkesztők igyekeztek megismerni és mindig tudtam saját magam adni, és ez most is így lesz – mondta Tóth Dávid.

Dávid húsz nővel ismerkedik meg, de időről időre döntenie kell, kik állnak a legközelebb hozzá. A hölgyek addig maradhatnak versenyben, amíg újra és újra rózsát kapnak A Nagy Ő-től. A végső rózsaceremónián pedig Dávid kiválasztja azt az egyetlen nőt, aki az igazi társa lehet az életben. A nagy kérdés csak az, hogy ezt a kiválasztott is így gondolja-e?

.