Ismét látogatható az Országház

MTI/alon.hu

2021.05.07. 17:55

Nyitvatartás és további információk.

Ismét látogatható az Országház, az Országgyűlési Könyvtár és az Országgyűlési Múzeum, a bibliotéka már hétfőn megnyitott, a múzeum tárlatait az érdeklődők péntektől kereshetik fel - olvasható az Országgyűlés Sajtóirodája által pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, az Országház, az Országgyűlési Könyvtár és az Országgyűlési Múzeum a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak számára nyílik meg ismét.

Az Országgyűlés Múzeumában az Új világ hajnalán - Tisza István című időszaki kiállítás december végéig tekinthető meg. Az Országház május 14-től visszavonásig újranyitó jegytípussal várja a látogatókat.

A látogatás előzetes regisztrációt követően lehetséges a 441-4133-as telefonszámon, vagy a beiratkozas@ogyk.hu email címen.

A belépéshez védettségi igazolvány és személyazonosító okmány szükséges. A könyvtár területén kötelező az orrot és szájat teljes egészében takaró egészségügyi maszk viselése.

Május 3. és május 14. közötti nyitvatartás:

Hétfő-csütörtök: 9:00–16:00

Péntek: 9:00-14:00

Szombat: ZÁRVA

A nyitvatartással és a belépési szabályokkal kapcsolatos bővebb információ a www.parlament.hu weboldalon, az Országház menüpont alatt érhető el - áll az összegzésben.

.