Jön a Ninja Warrior legújabb évada

tv2

2021.05.02. 21:04

A TV2 szuperprodukciójának harmadik évada a műsorvezetői csapat terén is újdonságot hoz.

Még nagyobb kihívásokkal, nehezebb akadályokkal, megújult stúdióval és látványvilággal, új struktúrával tér vissza a TV2 képernyőjére a Ninja Warrior. A TV2 szuperprodukciójának harmadik évada a műsorvezetői csapat terén is újdonságot hoz: a hatezer négyzetméteres stúdióban, amely Európa legnagyobb Ninja Warrior pályáját rejti, Lékai – Kiss Ramóna, Szujó Zoltán és Tilla várja a mindenre elszánt harcosokat.

Két sikeres évad után idén visszatér a Ninja Warrior. Elkezdődött a TV2 szuperprodukciójának harmadik évadának forgatása, amelyben közel 400 mindenre elszánt sportember vállalkozik arra, hogy legyőzze az embert próbáló akadályokat. A Ninja Warrior egy-két régi eleme visszaköszön majd, ezúttal is lesz Nagy fal, de a Ninja létra és a Pokoli torony is szerepet kap, ám számos új és még nehezebb kihívás várja a versenyzőket a legnagyobb európai Ninja Warrior pályán. Új elem például, hogy középdöntőbe jutott ninja-jelöltek a párbaj toronyban egymás ellen is harcba szállnak majd.

A hatezer négyzetméteres stúdióban, megújult látványvilággal visszatérő Ninja Warrior nagy kérdése, idén végre avathatunk-e magyar ninja harcost. Ebben az évadban a versenyzők a főszereplők, olyan hétköznapi hősök, akik mind az életben, mind pedig a Ninja Warrior pályáján is megállják a helyüket. Az immár 40 országban sikerrel futó műsorban az válhat ninjává, aki a döntő akadálypályájának teljesítése után adott időn belül megmássza a 20 méter magas Mydoriama-t. Ha ez valakinek sikerül, a dicsőség mellett idén 20 millió forintos fődíjat is hazavihet.

A Ninja Warrior harmadik évadának házigazdái: Lékai – Kiss Ramóna, Szujó Zoltán és Tilla.

„Eddig nem volt szerencsém a Ninja Warriorhoz fogható műsorhoz, úgyhogy izgatottan várom a forgatást” – árulta el Lékai – Kiss Ramóna. – „A férjem révén a sport szerves része az életemnek, nagyon kíváncsi vagyok, mire lesznek képesek a ninja-jelöltek. A grandiózus pályát látva nem lesz egyszerű dolguk, elképesztő a stúdió és az egész hangulat, ami körülveszi a produkciót” – tette hozzá a műsorvezető.

A forgatás kezdetét nem csak Ramóna, hanem a sportkommentátori énjét is bevető Szujó Zoltán is izgatottan várta.

„Nem sokat gondolkoztam, hogy elvállaljam a felkérést, hiszen mindig is szerettem volna részese lenni egy ilyen volumenű sportvetélkedőnek. Nem túlzás, hogy elakadt a lélegzetem, amikor először beléptem a stúdióba. Rögtön magával ragadott a helyszín, rég éreztem ilyet” – mondta Szujó Zoltán. – „Nem fogok kibújni a bőrömből, sportkommentátori mivoltomban is figyelem az eseményeket, nagyon kíváncsi vagyok arra a sportteljesítményre, amit a versenyzőink nyújtani fognak, de e mellett igyekszünk majd elmesélni a történetüket. Ez a műsor az emberekről szól” – tette hozzá.

Tilla harmadik évada házigazdája a TV2 grandiózus műsorának.

„A Ninja Warrior-nak a harmadik évaddal sikerült még egyet előre lépni. Az első két évad díszlete is hatalmas volt, na de ez a mostani, ez túltesz azon. Egyszerűen nem tudja nem magával ragadni az embert és lenyűgözni, Európa legnagyobb Ninja Warrior pályája a miénk. Ezen túl viszont fontos, hogy ez nem egy egyszerű sportverseny, itt elképesztő emberi történetek vannak a háttérben, a versenyzők van, hogy hónapokig készülnek, hogy aztán itt bizonyítsanak maguknak, a szeretteiknek, hogy legyőzzék a korlátaikat. Szerintem ez az, amitől igazán magával ragadó a műsor” – árulta el Tilla.

A Ninja Warrior harmadik évadának forgatása elkezdődött. Extra tartalmakért érdemes lesz ellátogatni a TV2 Play oldalára, ahol Budavári Fülöp vezeti be a nézőket a produkció kulisszatitkaiba. Aki pedig nem győzi kivárni a Ninja Warrior idei versenyét, az első két évad epizódjaival hangolódhat a TV2 digitális platformján.

.