Június 16-án indul a közmédia NYÁR 21 című magazinműsora

MTI

2021.06.07. 14:21

Június 16-tól NYÁR 21 címmel, kibővített tartalommal tér vissza a közmédia népszerű nyári magazinműsora a Duna Televízióra - jelentette be Medveczky Balázs csatornaigazgató hétfőn Révfülöpön.

A központ továbbra is Révfülöp lesz, de szemléletváltást tükröz, hogy a műsor nemcsak a Balatonra koncentrál, hanem az ország több más pontja, Magyarország teljes turisztikai portfóliója megjelenik majd benne.

A nézők az élő kapcsolásokkal teljes képet kaphatnak a belföldi idegenforgalom aktualitásairól. A műsorban naponta több turisztikai célpontról jelentkeznek be, beszámolnak a látnivalókról, érdekességekről, ezzel a képernyő előtt ülők is átélhetik az adott helyek varázsát.

A NYÁR 21 bemutatja a legvonzóbb programlehetőségeket kicsiknek és nagyoknak, az aktuális nyári trendeket, kedvelt kirándulóhelyeket is.

A magazinműsor tizenegyedik évada is a belföldi országjáráshoz kapcsolódó rovatkínálattal várja a Duna nézőit hétfőtől szombatig 10 és 12 óra között, vasárnap kora reggel pedig a hét legjobb pillanataiból összeállított válogatás kerül képernyőre.

A műsor házigazdái Rátonyi Kriszta és Fodor Imre, valamint Somossy Barbara és Forró Bence lesznek.

A hétfői sajtótájékoztatón a révfülöpi mólónál Rátonyi Krisztina és Fodor Imre beszéltek az újdonságokról, többek között arról, hogy a műsor közösségi oldalain, az Instagramon és a Facebookon is várják a közönséget.

.