Hirdetés

Nyaralj itthon! - Új, turisztikai műsor indul a tévében
MTI/Mohai Balázs

Nyaralj itthon! - Új, turisztikai műsor indul a tévében

MTI

2021.06.15. 12:59

Új műsorvezetővel rajtol el az M1 turisztikai műsora.

Hirdetés

Szerdán ismét útjára indul az M1 csatorna Nyaralj itthon! című turisztikai műsora, amelyben ezúttal Farkas Bettina, az M4 Sport riportere kalauzolja a nézőket a szebbnél szebb magyarországi helyszíneken.

A műsorvezető az első részben Szigetszentmiklósra látogat, ahol kipróbálja a motorcsónakázást és megcsodálja Európa második legnagyobb úszólápját is, amely a Ráckevei-Duna-ágon található - tájékoztatta az MTVA Sajtóirodája az MTI-t.

Az augusztus végéig futó műsor, amely a Duna Televízió nyári magazinműsorában, a Nyár21-ben is látható lesz, bemutatja Magyarország turisztikai értékeit, és látványosságokra, programlehetőségekre is felhívja a figyelmet a kétperces epizódokban. A 66 adásban 66 különböző aktivitást ismerhetnek meg az érdeklődők, egyes részekben pedig népszerű sztársportolók is megjelennek.

"Nagyon élvezem a forgatásokat. A sporthoz képest ez egy teljesen más terület, de mivel szeretek utazni és új dolgokat felfedezni, ezért igazán testhezálló a feladat.

A sorozat első részében egy olyan varázslatos hazai helyszínre kalauzoljuk a nézőket, amely bár nincs messze a fővárostól, mégis rengeteg védett, illetve fokozottan védett növény- és állatfajnak ad otthont"

- idézi a közlemény Farkas Bettinát.

.