Október 23. - Rendezvények miatt útlezárások lesznek Budapesten

Október 23.

MTI

2021.10.21. 19:12

Rendezvények miatt itt lesznek lezárások.Rendezvények miatt számos helyen lezárások lesznek Budapesten

Az október 23-i megemlékezések, illetve politikai rendezvények miatt lezárásokra kell készülni Budapest belvárosában pénteken és szombaton - közölte a kozut.bkkinfo.hu csütörtökön.

Azt írták, rendezvény miatt lezárják pénteken 6 órától szombaton 18 óráig a Műegyetem rakpartot a Bertalan Lajos utca és a Szent Gellért tér között, pénteken 12 órától vasárnap hajnalig a Bajcsy-Zsilinszky utat a Podmaniczky utca és az Andrássy út között, valamint a Nyugati téri felüljáró befelé vezető oldalát. Továbbá sávlezárásra kell számítani a Bajcsy-Zsilinszky úton kifelé a Deák Ferenc tértől az Andrássy útig - ismertették.

Hozzátették: szombaton lezárják a József Attila utcát, továbbá az Andrássy utat a Bajcsy-Zsilinszky út és az Oktogon között, a Károly körutat, az Erzsébet tér egy részét. A környező utcákban is lesznek lezárások.

Szombaton 14 órától várhatón 16 óráig szakaszos és időszakos lezárásra kell készülni a Szent Gellért rakpart-Szabadság híd-Vámház körút-Múzeum körút útvonalon.

Lezárják szombaton 12 és 18 óra között a Szabad sajtó út-Kossuth Lajos utca-Rákóczi út útvonalat az Erzsébet híd és a Blaha Lujza tér között. Továbbá az Alkotmány utcában is lezárásra kell számítani - áll a kozut.bkkinfo.hu írásos összegzésében.

.