Hirdetés

Öt ember meghalt az M1-es autópályán egy balesetben
Öten haltak meg az M1-esen történt balesetben - MTI/Krizsán Csaba

Öt ember meghalt az M1-es autópályán egy balesetben

MTI

2021.10.19. 17:44

Bábolna térségében történt a baleset.

Hirdetés

Öt ember meghalt az M1-es autópályán, Bábolna térségében történt balesetben kedd délután - közölte a rendőrség honlapján. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a halálos áldozatok mellett egy további sérültje is van a balesetnek, őt stabil állapotban vitték kórházba a mentők.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint négy jármű ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 94-es kilométerszelvényben. Az egyik járműben öten utaztak, mindannyian a helyszínen életüket vesztették.

A Győr felé vezető oldalon a rendőrök továbbra is leterelik a forgalmat az autópályáról - tették hozzá.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta, mentőautókat és mentőhelikoptert is riasztottak a baleset helyszínére. Öt ember - két nő és három férfi - halt meg.

Egy 50 év körüli férfit fejsérüléssel, de stabil állapotban a győri kórházba szállítottak a mentők - tette hozzá a szóvivő.
    Varga Mihály Sebestyén, a megyei katasztrófavédelem sajtószóvivője az MTI-vel korábban azt közölte, hogy egy román rendszámú kisbusz hátulról belerohant egy teherautóba; az utasok a kisbuszban sérültek meg.

.