A Dal 2022 - Újabb extra produkcióval készülnek szombatra

MTI

2022.02.17. 21:10

A dalválasztó más izgalmakat és meglepetéseket is ígér.

Az ország egyetlen dalválasztójának utolsó válogatójában újabb extra produkciót láthatnak a Duna nézői: szombat este Ferenczi György A Dal 2022 zsűritagja lép színpadra lánya, valamint az 1-ső Pesti Rackák társaságában.

Az MTVA tájékoztatása szerint már nem először tűnik fel a zsűriben, majd a színpadon Ferenczi György A Dal című dalválasztó show-ban, ezúttal a Duna műsorának utolsó válogatójában ráadásprodukcióként láthatják és hallhatják a nézők a Máté Péter-díjas szájharmonika-művészt - közölték.

A dalválasztó más izgalmakat és meglepetéseket is ígér. Utoljára kap lehetőséget újabb tíz produkció, hogy az elődöntőbe kerüljön és Az Év Dala legyen 2022-ben. Színpadra lép Detti (Mihez Kezdjek), Ekanem (Hideg szél), Ketch feat. Pink Edvárd (Börtön), Kontraszt (Éberálom), MattSet (Most vagy soha), Napfonat (Mint a zápor), Palágyi Ildikó (Pillangó), Stage Dives (Bipoláris Egyensúly), Swing a la Django feat. Koszika (Utazás), valamint a SwingGirls feat. Niko (Nagy a szívem).

A Wolf Kati, Mező Misi, Ferenczi György és Egri Péter alkotta szakmai zsűri mellett a nézőkön múlik a dalok és az előadók sorsa. Hogy melyik lesz Magyarország slágere, az március 12-én, a döntőben kiderül.

További információk A Dal 2022 Facebook- és Instagram-oldalán, a műsor hivatalos Youtube- és TikTok-csatornáján találhatók.

.