Az utolsó válogatóval folytatódik a Dal 2022 a héten

MTI

2022.02.14. 14:55

Az utolsó válogatóval folytatódik szombaton a dalválasztó a Dunán. A Dal 2022 zsűrije továbbra is a nézőkkel együtt keresi Magyarország slágerét.

A Duna élő show-jának negyedik válogatójában Detti (dalának címe: Mihez Kezdjek), Ekanem (Hideg szél), Ketch feat. Pink Edvárd (Börtön), Kontraszt (Éberálom), MattSet (Most vagy soha), Napfonat (Mint a zápor), Palágyi Ildikó (Pillangó), Stage Dives (Bipoláris Egyensúly), Swing a la Django feat. Koszika (Utazás), SwingGirls feat. Niko (Nagy a szívem) lép színpadra - közölte az MTVA hétfőn az MTI-vel.

Az adás végére kialakul az elődöntős mezőny, a fenti produkciók közül négy a zsűripontszámok alapján jut tovább, egy pedig a közönség szavazataival. Az elődöntőben már akusztikus verzióban hangoznak el az előadások.

A szakmai zsűri a harmadik adásban ismét kiosztotta a legmagasabb adható pontszámot, ezúttal Oláh Ibolya produkciójára. Nyári Alíz és a Félóra nyár 39 pontig jutott, a harmadik helyen a Third Planet a Táncol a világ című dallal 38 ponttal, a negyediken Solére és a Másért 36 ponttal lett elődöntős. Az ötödik továbbjutót a közönség választotta ki szavazataival, a legtöbb voksot Greta és az Igazi kincs című dal kapta, amely szintén bekerült az elődöntőbe.

A műsorban extra produkcióként a godfater. lépett fel, Tátrai Tibor és új formációja A Dal 2022 színpadán debütált.

A Dal 2022 utolsó válogatója szombaton 19 óra 35 perctől látható élőben a Dunán. További információk a műsor Facebook- és Instagram-oldalán, valamint a műsor hivatalos Youtube- és TikTok-csatornáján találhatók.

.