Több, mint egymillióan használják már a MÁV-Volán e-jegyeit

MTI

2022.02.15. 18:02

A megvásárolt termékek 64,4 százaléka volt menetjegy, és több mint 58 ezer bérletet is vásároltak.

Már több mint egymillióan regisztráltak a MÁV-Volán-csoport online jegyértékesítési rendszereibe, a vonatos és buszos ajánlatokat is tartalmazó MÁV-applikációba és az ELVIRA felületére.

A MÁV-Volán-csoport keddi, az MTI-nek elküldött közleménye szerint tavaly az utasok majdnem harmada váltotta meg jegyét az új ELVIRA felületén vagy a vasúti és Volánbusz-termékeket is tartalmazó MÁV applikáción keresztül.

Hozzátették, hogy 2021-ben 15 milliónál is több terméket vásároltak az alkalmazáson keresztül utasaik, több mint 8 milliárd forint értékben. A megvásárolt termékek 64,4 százaléka volt menetjegy, és több mint 58 ezer bérletet is vásároltak.

A MÁV applikáció segítségével egyszerűen, sorban állás nélkül, tízszázalékos kedvezménnyel vásárolható e-vonatjegy, a START Európa nemzetközi vonatjegyek széles választéka és a Budapest közigazgatási területén kívüli HÉV-jegyek is, valamint megválthatók egyes vidéki városok - a Volánbusz üzemeltetésében lévő - helyi buszközlekedésében felhasználható napijegyek, bérletek, a kínálat pedig egyre bővül - közölték.

.