Már tíz város helyi Volánbusz-bérletei is megválthatók a MÁV-Start automatákból

MTI

2022.03.12. 13:04

A MÁV-Start automatáiban elérhető termékek száma folyamatosan bővül.

Már tíz város helyi Volánbusz-bérletei is megválthatók a MÁV-START automatákból és a vasúttársaság mobilalkalmazásában - közölte a MÁV Zrt. szombaton a honlapján.

Mint írták, márciusától már a MÁV-Start automaták kínálatában is elérhetővé váltak a MÁV appban megvásárolható Volánbusz-bérletek és bizonyos Volánbusz-jegyek Békéscsabán, Egerben, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Pápán, Siófokon, Székesfehérváron, Szolnokon, Várpalotán és Zalaegerszegen.

A MÁV-Volán-csoport közös értékesítésnek másik fontos mérföldköve, hogy a MÁV-START megkezdte - egyelőre próba jelleggel - a jegypénztáraiban és valamennyi automatájában a Tokaj és Sárospatak vonzáskörzetében közlekedő 14 autóbuszvonal járataira szóló viszonylati bérletek értékesítését is - írták.

A MÁV-Start automatáiban elérhető termékek száma folyamatosan bővül. A 10 város helyi Volánbusz-bérletei mellett, már a szegedi helyi díjtermékek, a Dunaharaszti zónabérlet és BKK-hoz tartozó havi Budapest-bérletek, a 24 és a 72 órás, valamint a heti Budapest jegyek is megvásárolhatók az automatákban - olvasható a közleményben.

.