Hirdetés

Új török sorozat indul a Super TV2-n

Új török sorozat indul a Super TV2-n

tv2

2022.03.28. 12:58

Az új török dráma főszereplője Han, a jóképű és karizmatikus üzletember, aki hazatér az Egyesült Államokból, hogy három nővérével és beteg édesapjával törődjön.

Hirdetés

Új török sorozat indul a Super TV2-n március 28-án hétfőn. Az Ártatlanok című széria nem egy könnyed történet, egy nehéz sorsú család életét mutatja be.

Az új török dráma főszereplője Han, a jóképű és karizmatikus üzletember, aki hazatér az Egyesült Államokból, hogy három nővérével és beteg édesapjával törődjön. Egy családi tragédia miatt mind traumáktól szenvednek, így jól jön nekik a segítség. A legnehezebb sorsú, Safiye tisztaságmániás, betegesen takarít és mosakszik, testét olykor zúzódásoktól sem kíméli. Rokonaival, szeretteivel sem érintkezik, viszont annál inkább beleszól az életükbe és ahogy régen az anyja, most ő gyötri a családot. Egyik húga, Gülben kötelességből segíti őt, másik húga Neriman látszólag teljesen normális. Han tehát mentálisan beteg testvéreivel sötét titkokat őriz. A férfi egy nap összetalálkozik Incivel, aki a helyi rádiónál dolgozik és épp ebbe a lépcsőházba költözik nagyapjával és az öccsével. Szerelmük vajon kitart a sok megpróbáltatás és a keserű örökölt sors ellenére?

Az Ártatlanok március 28-án, hétfőn 21 órakor kezdődik a SuperTV2-n, és hétköznap esténként jelentkezik új részekkel. A sorozat 2020 szeptemberében indult Törökországban, ahol jelenleg a második évadot vetítik.

A főszerepben a hazájában igen népszerű színész, kosárlabdázó, modell Birkan Sokullu látható. A szereplőknek népszerű magyar színészek kölcsönzik a hangjukat: Dányi Krisztián, Laudon Andrea, Huszárik Kata, Csuha Lajos, Csifó Dorina, Kelemen Kata, Melis Gábor.

.