A költészet napja - Rendhagyó formában népszerűsíti a költészetet a Szerencsejáték Zrt

MTI

2022.04.11. 11:32

Április 11. és 15. között, igazán rendhagyó formában népszerűsíti a magyar költészetet a Szerencsejáték Zrt.

Visszaigazoló szelvényeken olvasható verssorokkal, közösségi videóval és nyereményjátékkal is népszerűsíti a magyar verseket a Szerencsejáték Zrt. hétfőtől öt napon keresztül, a magyar költészet napja alkalmából.  

Rendhagyó formában népszerűsíti a magyar költészetet a Szerencsejáték Zrt.: az Őrizd meg a szelvényed, hogy kultúrával is gazdagodj! mottóval induló kampány részeként több mint 4500 értékesítőhelyen József Attila, Ady Endre, Petőfi Sándor, Juhász Gyula és Kányádi Sándor egy-egy ikonikus versével találkozhatnak a játékosok 11 játék (az Ötöslottó, a Hatoslottó, a Skandináv lottó, az Eurojackpot, a Kenó, a Puttó, a Tippmix, a Totó, a Luxor, a V-sport, a Kincsem+ Tuti) visszaigazoló szelvényein - tájékoztatta a társaság az MTI-t hétfőn.

Mint írják, ezzel mintegy 2-2,5 millió játékoshoz juthatnak el a legismertebb magyar költők verssorai.
Ezen kívül Az 5 nap, 5 vers elnevezésű közösségi videóban a szelvényeken található költeményeket Takács Bence Ervin előadóművész-műsorvezető, a Magyar Versmondók Egyesületének alelnöke adja elő, de költészet napjával kapcsolatos nyereményjátékkal is készülnek - áll a közleményben.

.