Szombat éjjel ideiglenesen lezárják a Ferihegyi úti vasúti átjárót

MTI

2022.05.05. 19:54

Az autóbusz közlekedést is érinti.

Vágányszabályozási munkák miatt szombaton este kilenc órától vasárnap hajnali négy óráig lezárják a XVII. kerületi Ferihegyi úti vasúti átjárót Rákoshegyen - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a lezárás ideje alatt a 46-os, a 98-as, valamint a 980-as autóbuszok a Ferihegyi út helyett a Szabadság utca-Táncsics Mihály út-Széchenyi utca módosított útvonalon közlekednek.

Az autóbuszok Rákoskeresztúr, városközpont felé nem érintik a Ferihegyi út, a Bulyovszky utca és a Széchenyi utca megállót, továbbá a 46-os busz a Lőrinci út (Szabadság utca) és a Rákoshegy vasútállomás megállónál sem áll meg. Érintik azonban a 198-as busz Lőrinci út (Szabadság utca), Bánya part, Bulyovszky utca és Árpád fejedelem utca megállóit, illetve a Széchenyi utcában, a Ferihegyi úti kereszteződésénél kialakított ideiglenes megállóhelyet.

A Dél-pesti autóbuszgarázs, illetve az Újmajori utca felé a buszok nem érintik a Széchenyi utca, a Bulyovszky utca, a Szabadság utca és a Rákoshegy vasútállomás megállót. Megállnak viszont a Széchenyi utca és a Ferihegyi út kereszteződésénél kialakított ideiglenes megállóhelyen, valamint a 198-as busz Árpád fejedelem utca, Bulyovszky utca és Bánya part megállóiban, továbbá a 98-as és a 980-as buszok a 198-as Lőrinci út (Szabadság utca) és Rákoshegy vasútállomás megállóiban is - írták.

.