Nincs karácsony Kevin nélkül! - Fantasztikus karácsonyi mozik a TV2 műsorkínálatában

alonmedia.hu

2022.12.22. 21:17

2022 karácsonyán is változatos filmkínálattal várja a nézőket a TV2.

2022 karácsonyán is változatos filmkínálattal várja a képernyők elé a nézőket a TV2 Csoport. A főcsatornán az elmaradhatatlan Reszkessetek, betörők! mellett családi filmek, a megújult arculattal ünneplő Mozi+ csatornán országos TV premierek, akciófilmek, a Moziverzumon, a SuperTV2-n és a Prime-on pedig vígjátékok, animációs filmek és klasszikusok színesítik az ünnepi programkínálatot.

TV2

A főcsatornán ünnepi filmek sora már december 24-én szombaton elkezdődik, jön 16:25-kor a Grincs animációs verziója, majd 18:45-től a romantika kedvelői örülhetnek: ismét lesz Igazából szerelem. És ahogy azt a szlogen mondja: nincs karácsony Kevin nélkül! 21.10-kor vetíti a TV2 a Reszkessetek, betörők! első részét, majd másnap 20.45-kor a Reszkessetek, betörők! 2: Elveszve New Yorkban-t, december 26-án 21.10-kor pedig a harmadik részt is láthatják a nézők.

December 24-én este későn jön Diane Keaton és Olivia Wilde főszereplésével a Káosz karácsonyra című amerikai komédia, amelyben a családfő tökéletes karácsonyról álmodik, mindent el is követ ennek érdekében, csak egyvalamivel nem számol: a családtagokkal. Mert ahol négy generáció gyűlik össze, ott előbb-utóbb kitör a káosz...

Karácsony másnapján 15.55-től a Kutyaösszeesküvés következik Jennifer Love Hewitt-tel és Rob Schneiderrel, majd országos tévépremier kezdődik 18:45-kor: a Múlt karácsony, egy csodás romantikus komédia, melyet a Last Christmas című George Michael-örökzöld ihletett, és az Oscar-díjas színésznő, Emma Thompson írt. A főszereplők a Trónok harcában világhírűvé vált Emilia Clarke és Henry Golding.

A filmben korábban kiadatlan dalok is hallhatók a legendás Grammy-díjas művésztől. 22.55-kor egy extrém mesével zárul a nap: a Hófehér és a vadász kicsit sem esti mese, másnap ugyanekkor folytatódik a kalandos történet A Vadász és a Jégkirálynő című fantasyvel.

December 26-án hétfőn 16 órakor a Megjött Apuci 2. című karácsonyi vígjátékon lehet majd nagyokat nevetni, a 18:45-kor kezdődő Holiday pedig Cameron Diaz és Jude Low szerelméért drukkolni.

.