Az idén is többezer gyermek nézhette meg szülei munkahelyét

MTI

2023.04.13. 13:57

Három királyfi, három királylány mozgalom kampány.

Idén is többezer gyermek nyerhetett bepillantást szülei munkahelyének világába a Három királyfi, három királylány mozgalom #mutiholdolgozol kampányának köszönhetően.

A mozgalom csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, az ötödik alkalommal megrendezett eseményhez idén több mint ötven cég csatlakozott, és mutatta meg dolgozói gyerekeinek a 21. század tipikus, és egyáltalán nem tipikus munkahelyeit.

A legtöbb helyen a cégvezető, a rektor vagy a vezérigazgató fogadta a gyerekeket az óvodásoktól a tinédzserekig. Tartottak szenátusi gyűlést, projektmunkát online meeting keretében, vízmű-túrát, a gyerekek megnézhették az ivóvíz-tisztítás folyamatát, kipróbálhattak traktorokat, targoncákat, részt vehettek játszótér-ellenőrzésen és irattári kalandtúrán, valamint megismerkedhettek a csomagoló robotokkal, a jegyzőkönyvezés és a reklámszerkesztés titkaival - olvasható a közleményben.

Hozzátették, miközben a gyerekek a munka világával ismerkednek, a vállalat kultúrát, munkáltatói arculatot épít, és erősíti a közösségi érzést.

.