Eladná az állam a Duna Palotát

MTI

2023.05.24. 13:13

Azt írják, hogy kiváló lehetőséget jelent mindazoknak, akik hosszú távú befektetésben gondolkodnak

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) júniusi elektronikus árverésén ismét eladásra kínálja a főváros belvárosában található műemlékvédett, neobarokk Duna Palota épületét - közölte az MNV az MTI-vel szerdán.

A közlemény szerint a főváros egyik legfrekventáltabb részén, az V. kerületi Zrínyi utcában található ötszintes épület 1200 fő befogadására alkalmas és különféle méretű, kialakítású és funkciójú rendezvénytermekkel rendelkezik.

A felsőbb szinteken a 19. századi klubokra jellemzően termeit különböző társasági események lebonyolítására alakították ki, a Nádor utca felőli részen található egy kis színházterem, valamint a Falk Miksa terem (VIP terem) is - írták.     

Az épület földszinti, Nádor utcai részén található egy közterülettel kapcsolatos, az épület többi részétől jól elválasztható éttermi kialakítású helyiség, tágas térrel, konyhaszigettel - emelték ki.

Az MNV szerint az ingatlan elhelyezkedése és környezete miatt kiváló lehetőséget jelent mindazoknak, akik hosszú távú befektetésben gondolkodnak - írták.

.