Labdarúgó NB I - A RangAdó Gálán díjazták a szezon legjobb játékosait

MTI

2023.05.30. 23:07

Az évad felfedezettjéről, legjobb edzőjéről és játékosáról is szavaztak.

Varga Barnabás, a Paksi FC csatára és az élvonalbeli bajnokság friss gólkirálya lett a szezon legjobb játékosa a RangAdó Gálán, amelyen a labdarúgó OTP Bank Liga vasárnap zárult idényének legjobbjait díjazták.

Az M4 Sporton rendezett keddi gálán a duplázó - és már a magyar válogatott Európa-bajnoki selejtezőire készülő - 28 éves támadó mellett díjazták a legjobb vezetőedzőt is, mégpedig az újoncként bajnoki ezüstérmes Kecskemétet irányító Szabó Istvánt, aki Marco Rossi szövetségi kapitánytól vette át az elismerést.

A szezon felfedezettje Lisztes Krisztián, a Ferencváros játékosa, a legjobb játékvezető pedig Berke Balázs lett. A bajnokság legsportszerűbb csapatának járó elismerést a Kisvárda kapta. A legszebb gólt Batik Bence, a Puskás Akadémia játékosa szerezte októberben a Budapest Honvéd ellen.

Az évad felfedezettjéről, legjobb edzőjéről és játékosáról mind a 12 élvonalbeli együttes csapatkapitánya, vezetőedzője, illetve legidősebb és legfiatalabb játékosa szavazott. A legszebb gólról közönségszavazás döntött az m4sport.hu portálon.

A díjazottak:
a legjobb játékos: Varga Barnabás (Paksi FC)
az NB I felfedezettje: Lisztes Krisztián (Ferencváros)
a legjobb edző: Szabó István (Kecskeméti TE)
gólkirály: Varga Barnabás (Paksi FC, 26 gól)
a legszebb gól: Batik Bence (Puskás Akadémia, a Budapest Honvéd ellen)
a legjobb játékvezető: Berke Balázs
a legsportszerűbb csapat: Kisvárda Master Good

.