Hirdetés

Bevásárlólista funkcióval bővült az árfigyelő

Bevásárlólista funkcióval bővült az árfigyelő

MTI

2023.09.13. 20:47

Oktatóvideóval segíti az árfigyelő rendszer használatát a GVH.

Hirdetés

Az ingyenesen elérhető online árfigyelőt már több mint 1,2 millió egyedi látogató kereste fel, augusztusban bevásárlólista funkcióval bővült a rendszer, most ennek használatát mutatja be egy videó - közölte szerdán az MTI-vel Gazdasági Versenyhivatal.

A közlemény szerint egyre több időt töltenek el az érdeklődők www.arfigyelo.gvh.hu címen elérhető oldalon. A július elsején indult árfigyelő 62 termékcsoport több száz termékének napi árát mutatja meg, hat kiskereskedelmi lánc mintegy 1200 boltjában.

Rigó Csaba Balázs, a nemzeti versenyhatóság elnöke augusztus 30-án a GVH Podcast csatornáján jelentette be, hogy többfunkciós, szabadon összeállítható, megosztható bevásárlólista is segíti a vásárlókat abban, hogy megtalálják a legjobb ajánlatokat.

Kiemelték: a GVH most egy videóban mutatja be az új bevásárlólista funkció használatát.

A videó elérhetősége: https://youtu.be/4zubK_spLFY

Közölték: az online árfigyelő fejlesztése folyamatos, fejlesztik a megjelenítés, illetve a szolgálatás térképes funkcióját is. A jövőben lehetőség lesz például csak a környékbeli boltok termékeire szűrni, illetve a tervek között szerepel az árfigyelő hivatalos mobilapplikációjának kifejlesztése is. Tovább bővülhet a rendszerben szereplő termékek köre, illetve újabb kiskereskedők csatlakozhatnak az GVH által működtetett online árfigyelőhöz - ismertette a Versenyhivatal.

.