Forgalomterelésre, sávzárásra kell készülni az M4-es egy szakaszán

MTI

2023.09.08. 12:07

A reggeli és délutáni csúcsidőszakokban torlódásra kell számítani hétfőtől.

Hétfőtől várhatóan két hétig burkolatfelújítás miatt forgalomterelésre, sávzárásra kell készülni az M4-es autóút Vecsés-Üllő elkerülő szakaszán - közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF Zrt.) pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a felújítás ideje alatt a belső forgalmi sávot zárják le mindkét pályaoldalon a 25. és a 28. kilométer között.

Úgy fogalmaztak, hogy a nyári és az iskolakezdés miatti nagy forgalomban nem tudtak dolgozni ezen a szakaszon, de a burkolatfelújítás tovább nem halasztható, azt még az őszi esős időszak előtt el kell végezni.

Felhívták a figyelmet arra, hogy az erre közlekedőknek a reggeli és délutáni csúcsidőszakokban torlódásra kell számítaniuk, ezért érdemes másik útvonalat választani, amely lehet Üllő felől a 4-es főút-Új Ecseri út-M4-es autóút, Gyömrő felől Budapest irányába a 31-es főút-M0-s autóút- M4-es autóút, Budapest felől Gyömrő-Mende felé az M4-es autóút-M0-s autóút-31-es főút, Budapest felől Üllő felé pedig az M0-s csomópontban letérve kerülhető ki a munkaterület.

.