Október 23. - Több budapesti kerületben forgalomkorlátozások lesznek péntektől

MTI

2023.10.20. 09:27

Rendezvények miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek október 20-23. között.

Rendezvények miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek október 20-23. között több budapesti kerületben - közölte a rendőrség a honlapján.

 Pénteken 12 órától hétfőn 14 óráig zárva lesz a VI. kerületben az Andrássy út páros számozású szervizútja a Vörösmarty utca és a Csengery utca között, illetve a Csengery utca az Aradi utca és az Andrássy út között. Vasárnap 12 órától 20 óráig a XI. kerületben zárva lesz a Műegyetem rakpart a Bertalan Lajos utca és a Szent Gellért tér között. Hasonló korlátozás lesz vasárnap 15 órától 20 óráig a II. kerületben, a Bem tér teljes területén. Október 23-án 8 órától 24 óráig zárva lesz a XI. kerületben a Műegyetem rakpart a Bertalan Lajos utca és a Szent Gellért tér között.

A rendőrség tájékoztatása szerint szakaszosan és időszakosan lezárják vasárnap 16 órától 18 óráig a XI., az I. és II. a kerületet érintően a Műegyetem rakpart - Szent Gellért rakpart - Döbrentei tér - Várkert rakpart - Ybl Miklós tér - Lánchíd utca - Clark Ádám tér - Fő utca - Jégverem utca - Bem rakpart - Bem tér útvonalat.

Október 22-én 17 órától 18 óráig a VIII. kerületben a Múzeum utca - Múzeum körút (Astoria irányú forgalmi sávok) - Kálvin tér - Üllői út (szélső forgalmi sáv) - Corvin köz útvonalat. Október 23-án 0 órától 24 óráig az Andrássy út főpályáját az Oktogon és az Eötvös utca között, 17 órától 21 óráig pedig az Oktogon és az Izabella utca között.

Október 23-án, hétfőn 17 óra 20 perctől 18 óra 20 percig a VI. és XIV. kerületben zárva lesz a Dózsa György út - Szondi utca - Rippl Rónai utca - Podmanicky utca - Munkácsy Mihály utca - Andrássy út - Oktogon útvonal - írta honlapján a rendőrség.

.