Újabb szakaszon lesz burkolatfelújítás miatt lezárás az M0-s autóúton

MTI

2023.10.20. 23:17

A közlekedőknek azt ajánlják, hogy még indulás előtt tájékozódjanak.

Újabb szakasz zárásával folytatódnak a burkolatfelújítási munkálatok az M0-s autóúton - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-t.

A közlemény szerint jövő kedd déltől az M0-s autóút M3-as autópálya és 11-es főút közötti szakaszán várható szakaszos sávzárás.
Október 24-27. között, keddtől péntekig az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán az M2-es autóúti csomópontot megelőző szakaszon a középső sávot zárják le a forgalom elől.

Ugyanakkor az október 24-28. közötti időszakban, keddtől szombatig az M0-s autóút M4-es autóút felé vezető oldalán az M2-es autóút és az M3-as autópálya csomópontjai közötti szakaszon a középső sávot zárják le a szakemberek.

Azt is közölték, hogy október 27-én, pénteken az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán az M2-es autóúti csomópontot megelőző szakaszon a külső sávot zárják le.

A korlátozások az érintett szakaszokon nem akadályozzák a fel- és lehajtást az autóútra.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon - olvasható a közleményben.

.