Forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóúton kedden és szerdán

MTI

2024.03.11. 22:57

Forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóúton javítási munkálatok miatt.

Javítási munkálatok miatt forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők kedden és szerdán az M0-s autóútnak az M2-es autóút és Dunakeszi dél csomópontja közötti szakaszán - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-t.

A közlemény szerint a csúcsidőszakon kívül végzett munkálatok idején - várhatóan 9 és 16 óra között - a jelzett szakaszon sávzárásra számíthatnak a közlekedők, amelyre a társaság előjelző táblákon hívja fel a figyelmet.

Kedden az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán két sávot zárnak le a forgalom elől, a beavatkozás ideje alatt egy sáv lesz járható - közölték.

Szerdán az M4-es autóút felé vezető oldalon szintén két sávot zárnak le a forgalom elől, a munkálatok ideje alatt itt is egy sáv lesz biztosított. A korlátozások az autóútra történő fel- és lehajtási lehetőségeket nem érintik, a munkaterület térségében sebességkorlátozásra kell számítani - tették hozzá.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedőknek azt ajánlja, hogy még indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről a Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu oldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék - áll a közleményben.

.