Összedolgozik a jövőben a Duna House és az OTP Ingatlanpont

MTI

2024.04.19. 16:02

Keresztértékesítési lehetőséget biztosítanak egymásnak.

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.

A két hálózat hasonló működési folyamatai, illetve minőségbiztosítási rendszerei teszik lehetővé a keresztértékesítési megállapodást.

Rámutattak, hogy az együttműködési megállapodás értelmében a Duna House és az OTP Ingatlanpont hálózata a kiemelt, prémium megbízásaikat a másik hálózat honlapján is hirdethetik és kiajánlhatják ügyfeleik számára, így támogatva a gyorsabb, hatékonyabb értékesítést.

Kiemelték, hogy a hálózatok együttműködése az összesen csaknem 220 ingatlanirodában dolgozó több mint 2000 ingatlanértékesítő által kiszolgált több tízezer ügyfélnek jelent hatékonyabb segítséget.

A Duna House az egyik legismertebb és az egyik legnagyobb országos ingatlanközvetítő hálózatként, az OTP Ingatlanpont pedig az egyik legnagyobb pénzügyi háttérpartner által működtetett szereplőként a magyarországi közvetítői piac két meghatározó szereplője, így a jövőbeli együttműködésük a teljes hazai piac hatékonyságát javíthatja, illetve a közvetítői munkát is átláthatóbbá teszi az ügyfelek számára - olvasható a Duna House és az OTP Ingatlanpont közös közleményében.

A Duna House honlapján elérhető tájékoztatás szerint a több évtizedes tapasztalattal rendelkező, országosan elérhető ingatlanközvetítő hálózatában több mint 1200 ingatlanértékesítő dolgozik. Az elejétől a végéig jelen vannak az értékesítés folyamatában, a Duna House nemzetközi pénzügyi hálózata, a Credipass pedig a hitel és lakástámogatás területén is segítséget ad az ügyfeleiknek.

Az OTP Ingatlanpont Kft. a honlapján közölte, hogy 2011-ben az OTP Bankcsoport tagjaként jött létre. Már több mint 800 ember alkotja az ingatlanközvetítői hálózatot, amely országszerte több, mint 90 irodán keresztül biztosít teljes körű ingatlanközvetítői szolgáltatást ügyfeleinek.

.