Gyermeknapi programokkal készül a MÁV-Volán-csoport is

MTI

2024.05.25. 10:04

Programokkal és meglepetésekkel is készül a MÁV-Volán-csoport gyermeknap alkalmából a hétvégén.

A Gyermekvasúton programokkal, a balatonfenyvesi kisvasúton, Celldömölk vasútállomáson és a Balaton InterCity vonatok étkezőkocsiján meglepetéssel várják a gyerekeket vasárnap, a Vasúttörténeti Parkban pedig kétnapos rendezvény lesz a hétvégén - közölte a MÁV Zrt. pénteken az MTI-vel.

A Vasúttörténeti Parkban interaktív bűvészműsor, gyermekelőadás, utazó planetárium, bábkoncert és közlekedésbiztonsági programok is várják a családokat. A Volánbusz alternatív hajtású buszt, a MÁV a legfontosabb vasútbiztonsági szabályokat mutatja be.

A Gyermekvasúton a vonatok a szokásosnál sűrűbb menetrend szerint közlekednek. A programok között tudományos kísérletek, zsonglőrbemutató, bűvészműsor és zenés előadás is szerepel. Az érdeklődők többek között megnézhetnek egy tűzoltóautót és felszállhatnak egy nosztalgiabuszra is.     

Celldömölk vasútállomáson, a balatonfenyvesi kisvasúton és a Balaton InterCity járatok étkezőkocsijaiban vasárnap a 14 év alatti utasokat meglepetéssel várják.

A gyermeknapi programok részleteiről minden fontos információ megtalálható a mavcsoport.hu oldalon, ahol ingyenesen letölthető színezők, makett és a Vonatmesék könyv online változatai is elérhetők.

.