Árak, nyitva tartás, programok.

Ha az időjárás is engedi, június 6-án már csobbanhatnak egyet a strandolni vágyók a szombathelyi Tófürdőn. Ha az idő azonban mégsem kedvezne, akkor a fürdő egy héttel később nyitja ki kapuit. A nyitva tartás a tavalyi évhez képest változatlan marad, a szezon ideje alatt a strand minden nap 9-20 óráig látogatható.

Június 6-án nyit a szombathelyi Tófürdő

A díjak nem változtak a tavalyi évhez képest. Idén is tizenhárom különböző belépőjegy lesz kapható, valamint Szent Márton-, illetve SZÉP-kártyával kedvezményeket is igénybe vehetnek az ide látogatók. A 3 év alatti gyerekek belépőjegy megváltása nélkül látogathatják a Tófürdőt.

Június 6-án nyit a szombathelyi Tófürdő

A szervezők hétvégenként különböző programokkal várják az érdeklődőket. Júniusban csúszdaversenyen, láb- és asztalitenisz, illetve strandröplabda versenyeken tehetik próbára magukat a vállalkozó szelleműek és az is kiderül, hogy ki kapja a „Tófürdő bajnoka” címet. De lesz még a nyár folyamán egészség- és sportnap, búvárnapok, Streetball bajnokság, Koko emléktorna, szépségverseny (csak felnőtteknek), testépítő megmérettetés, VII. Nemzeti Vízivágta, strandfoci bajnokság, “Legek versenye” (három próba a “Strand Kékacélja” címért)

A úszás és csúszdázás mellett a sportolni vágyó vendégek továbbra is igénybe vehetik kosárlabda, strandröplabda, illetve lábtenisz pályákat, a legkisebbeket pedig játszótér várja. A szökőkutas látványtó mellett étterem és büfé áll a fürdőzők rendelkezésére.

A szezon a tervek szerint augusztus 30-án (vasárnap) zárul.

.