Böllérverseny Körmenden (2015. január 24.)

2015.01.20. 10:35

Nem először szervezik meg Körmenden a Böllérversenyt, de idén az első, hogy Körmend Város Önkormányzata fémjelzi, valamint a Körmendi Kulturális Központ munkatársai hozzák tető alá a közkedvelt programot.

Január 24-én, a körmendi Piactéren tartják meg hagyományosan, ahol a sertések legjavát a nagyközönség is megkóstolhatja!

Reggel 7.30-tól lehet nyomon követni, hogy a csapatok mennyire profin dolgozzák fel a hízókat, amelyek különböző formákban, mint készétel kerülnek porciózásra.

Böllérverseny Körmenden

Mivel versenyről lévén szó, így hozzáértő, ínyenc és szakértő zsűri foglal állást majd, hogy a megadott támpontok és ízvilág szerint, kik a legjobbak a csapatok közül! Nem csak a zsűri, a vendégek is beleszólhatnak a végső eredménybe!

A megmérettetésben 8 csapat vesz részt, így közel 1600-2000 adag készétel kerül kóstolásra, vélhetően 11 óra magasságában.

Január 24-én, szombaton már a kora reggeli óráktól várják a kulináris élvezetek és gasztronómia kedvelőit, illetve mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak! A piactéren felállított sátorban, délután,  a Mátyás ovi gyerekeinek műsora, valamint 14.30-tól, a Chubby Band zenekar hangulatos zenei aláfestése is a program színvonalát emeli!

.