Hirdetés

Fotókiállítás nyílt a Sziget fesztiválról
MTI Fotó: Soós Lajos

Fotókiállítás nyílt a Sziget fesztiválról

2017.07.11. 22:04

A Sziget 25 - Fesztiváltörténelem fényképeken augusztus 31-ig tekinthető meg.

Hirdetés

 

A Sziget 25 - Fesztiváltörténelem fényképeken című tárlat augusztus 31-ig tekinthető meg. A Sziget fesztivál 25 évét bemutató fotókiállítás nyílt Budapesten.

  MTI Fotó: Soós Lajos

Gerendai Károly, a Sziget fesztivál főszervezője (b4) beszélget Mudra László, Varga Benedek, Kálló Péter, Benkő Imre, Fűrész Zsolt és Major Kata fotográfusokkal a Sziget fesztivál 25. évfordulója alkalmából rendezett fotókiállítás megnyitóján a budapesti Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban 2017. július 11-én.

MTI Fotó: Soós Lajos

Benkő Imre fotográfus képei a Sziget fesztivál 25. évfordulója alkalmából rendezett fotókiállítás megnyitóján a budapesti Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban 2017. július 11-én.

 

Gerendai Károly, a Sziget egyik alapítója a kedd esti megnyitón hangsúlyozta, hogy a tárlat a fesztivál fejlődéstörténetét mutatja be, azt, hogy egy poros, kezdetleges házibuli hangulatból az évek során miként vált Európa egyik legnagyobb és legjobb fesztiváljává.
     "Most már nemcsak a mi életünkben fontos a Sziget, ami nekünk a hétköznapokat is jelenti, hanem lassan Magyarországnak az életében is tényezővé vált az, amibe mi a haverokkal belekezdtünk ".

.