Hirdetés

Pénteken kezdődik a háromnapos Military Fesztivál a Biczó birtokon

2014.05.20. 21:08

Hirdetés

Péntektől három napon át kerül megrendezésre a Kecskeméttől 26 kilométerre lévő közel száz hektáros Biczó Birtokon az első Hadikulturális és Military Fesztivál – számoltak be a részleteket illetően kedden délelőtt a kecskeméti Malom Központ tetőteraszán nyílt Panoráma teraszon a rendezvény szervezői.


fesztivál

Kovács Imre főszervező elmondta, hogy a több mint hétszáz közreműködővel lassan két éve szerveződő fesztivál hétvégéjén 2014. május 23-25 között három jelentős eseményt szeretnének a nagyközönséggel közösen megünnepelni.

 A pénteki nyitónapon kerül sor a játékos besorozás nem is annyira játékos eseményére, amelyet fergeteges katonai hétvége követ azoknak, akik aktív részesei szeretnének lenni a Hősök Napját, a Magyar Honvédelem Napját és a Nemzetközi gyereknapot ünneplő közönségnek. Ennek megfelelően a Biczó Birtokon egymással párhuzamosan fognak zajlani a programok a hétvége során.

A „besorozott” állománynak a „rendes” hadi kiképzése mellett a három napos Military gyereknap és a nappali programokat követő hajnalig tartó éjszakai zenei programok tehetik felejthetetlenné az első Military Fesztivált.

Kovács Imre kihangsúlyozta, hogy a hétvégén az időjósok szerint kiváló májusi időjárásra van kilátás, így péntek délután 15-órától nyíló fesztiválra „megtelt” tábla kihelyezéséig mindenkit várnak szeretettel. Végül arra kér mindenkit, hogy folyamatosan nézzenek rá a www.hmfest.hu  oldalra illetve a https://www.facebook.com/hmfest.hu oldalukra, ahol a fesztivállal kapcsolatban a legfrissebb információk szerepelnek, illetve ahol a teljes programarzenál közül a gyerekektől a hadi veteránokig mindenki megtalálhatja a számára legjobban tetsző programokat!

Az esemény médiatámogatója a Regon csoport  

.