Románokat ért baleset két zalai helyszínen

2011.12.22. 17:19

A két baleset egymástól függetlenül történt.

Román kamion balesete az M7-esen

Hárman megsérültek egy személyautóban, amikor a jármű szalagkorlátnak ütközött csütörtökön az M70-es autóúton Zala megyében, egy kamion pedig a korlátot átszakítva lerohant az M7-es autópályáról a sztráda nagykanizsai szakaszán; mindkét balesetben román állampolgárok érintettek.

Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: reggel az M70-es autóúton Csörnyeföld közelében szalagkorlátnak ütközött egy olasz rendszámú személygépkocsi, amelyben hárman sérültek meg. Az MTI úgy tudja, az autó utasai román állampolgárok, akik könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Román kamion balesete az M7-esen

Az M7-es autópályán, Nagykanizsánál szintén egy román állampolgár által vezetett kamiont ért baleset (lásd: fotó), de személyi sérülés nem történt. A déligyümölcsöket szállító jármű a Budapest felé vezető oldalon a korlátot átszakítva, a sztráda négy-öt méteres magasságú töltésén lógva állt meg.

A rendőrség tájékoztatása szerint a helyszíni szemle, illetve a műszaki mentés miatt mindkét baleset helyszínén lezárták az utat.

.