Bana Tibor sajtóközleménye az M86-os kormánydöntésről

2015.01.22. 14:18

Bana Tibor Országgyűlési képviselő, a Jobbik Vas megyei elnöke a mai napon az alábbi sajtóközleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:

Érdemi útfejlesztéseket Vas megyében!

2015. január 22.

A Jobbik elfogadhatatlannak tartja, hogy bár Vas megyében egyetlen kilométer autópálya sincs, a kormány mégis sarcolni akarta a Vas megyeieket.

Üdvözöljük, hogy az M86-os út Szombathely és Szeleste közötti szakasza végül mégsem lesz fizetős, de jelzi a kabinetben és a kormánypártok soraiban uralkodó káoszt és fejetlenséget, hogy egyáltalán felmerülhetett ez az elképesztő ötlet, amiről Hende Csaba miniszterként saját állítása szerint nem tudott. Felszólítjuk a kormányt, hogy sürgősen kártalanítson mindenkit, aki megvette a Vas megyei matricát, a kormánypárti képviselőktől pedig azt várjuk, hogy tegyenek meg minden tőlük telhetőt az érdemi útfejlesztésekért. Orbán Viktor miniszterelnök úr tavaly nyáron Körmenden ígéretet tett az M8-as út Vas megyei szakaszának négysávosítására, ám a tervek másról szólnak. A Jobbik az Országgyűlésben és a Vas Megyei Közgyűlésben is mindent elkövet az ígéret beváltásáért.

Bana Tibor

Országgyűlési képviselő

A Jobbik Vas megyei elnöke

.