Hétvégi programok Szombathelyen és környékén

2015.08.28. 08:28

Aki a nyár utolsó hétvégéjén úgy dönt, hogy inkább elkerülné a karneváli forgatagot, annak ajánlunk néhány szabadtéri programot. Használjuk ki a jó időt!

Hétvégi programajánló Szombathelyen és a környéken

A megyében talán Sárvári Fürdő az egyik legnépszerűbb. Csúszdakínálata felér egy aquaparkéval. Nagyszerű kikapcsolódás a gyermekes családoknak.

A határtól 9 kilométerre lévő ausztriai Lockenhaus (Léka) községben kitűnő családias és hatalmas árnyas-napos zöldfelülettel rendelkező strandot találunk. Olcsóbb is, mint a szombathelyi fürdőzőhelyek.

A természetes vizek kedvelőinek egy korábbi összeállításunkban összegyűjtöttünk egy csokorra valót. Itt találhatunk néhány infót.

A Balatontól csak néhány kilométerre található Hévíz és a Hévízi tó. Tévhit, hogy csak idősebbek járnak ide, manapság inkább egy lüktető olasz kisváros hangulatát idézi.

A legolcsóbb fürdőzési lehetőség a régióban a mesteri fürdő.

Kedvelt fürdőhely, szintén Ausztriában - alig 20 kilométerre a határtól - a rohonci (Rechnitz) strand.

Hétvégi programajánló Szombathelyen és a környéken

Aki a természetes és a mesterséges vizeket is inkább kerülné, annak ajánljuk a gyöngyösfalui Holdfény Liget kalandparkját. Szombathelytől mindössze 15 percnyi autóútra található. Részleteket itt.

A Sárvári Fürdő szomszédságában tizenegy, különböző nehézségű drótkötélpálya várja a Sárvári Kalandparkban szintén kalandra szomjazókat.

.