Hirdetés

A sárvári Szauna szeánsz Oscar középdöntő eredménye

2011.02.26. 15:39

Vas megyéből két induló is volt, de a döntőbe nem kerültek be.

Hirdetés

Szauna szeánsz Sárvár

A sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő adott otthont az első Szauna Szeánsz Oscar nyugat-magyarországi középdöntőjének február 23-án. A szakmai zsűri előtt öten mutathatták meg tudásukat, a két továbbjutó pedig a keleti országrészből továbbjutott két versenyzővel együtt 2011. március 3-4-én nemzetközi szakmai zsűri előtt mérettetnek majd meg a Spirit Hotelben Sárváron.

A versenyzők szakmai zsűri előtt, zártkörűen mérték össze tudásukat. Az értékelési szempontok: Hangulatteremtés készsége, kommunikáció a vendégekkel, a helyes szaunázás alapelveinek ismerete, a szaunázás élettani hatásainak ismerete, a szeánszokon alkalmazott anyagok ismerete, hatásai, alkalmazott illóolajok ismerete, illatok helyes megválasztása, komponálása, a szauna páratartalmának beállítása, a szellőztetés hatékonysága, legyezési technikák hatékonysága voltak.

Szauna szeánsz Sárvár

Vas megyéből két induló is volt, ám a két döntőbe továbbjutó versenyző közé sajnos nem kerültek be. A döntőbe Tölgyessy Eszter esztergomi és Darabos Gábor zalakarosi versenyzők jutottak.

Szauna, döntősök

Az eredményhirdetés után a középdöntős versenyzők hatalmas élményeket szereztek a sárvári fürdő vendégeinek sós, mézes-olajos, jeges, vitamin nektáros, sósborszeszes bedörzsöléses, nyírfaágas vesszőzéses szeánszokat alkalmával. A szeánszok mindegyike teltházas volt, sokan voltak kíváncsiak a profi szaunamesterek „ráöntéseire”
 

.