Lord, Hooligans, Piramis és még sokan mások a sitkei fesztiválon

2015.08.25. 08:42

Szombaton ismét megrendezik a sitkei rockfesztivált, amelyen az amatőr együttesek után a Piramis, az Örökség, a Road, a Lord és végül a Hooligans lép fel.

    Morgós István, Sitke község polgármestere az MTI-nek elmondta: több mint négyezer embert várnak a 29. fesztiválra a szervezők, a koncert bevételeit pedig az eddigi hagyományokat követve a Hercseg-hegy oldalában álló kápolna felújítására, valamint helyi civil egyesületek támogatására és jótékony célokra fordítják.

    Hozzáfűzte: a fesztivál a hagyományokat követve idén is lehetőséget kínál a bemutatkozásra tehetséges, feltörekvő bandák számára, délután két órától egymást váltva lép fel a PMR Band, a Csabigél és a Maxisun.
    Elmondása szerint a színpadon történteket idén egy hatalmas kivetítőn is figyelemmel kísérhetik az érdeklődők, emellett szólt arról is, hogy a parkolást az önkormányzat ingyenessé tette.
    Morgós István polgármester megjegyezte: már folynak a 30. rockfesztivál előkészületei is, a jövő évi rendezvényt a kerek évforduló okán ismét több naposra tervezik.

.