Terjeszkedik a Zalaco

2015.02.02. 17:27

Zala és Vas után Győr-Moson-Sopron megyében is üzleteket nyitnak. Előadáson jártunk.

20-30 üzletük nyílhat Győr-Moson-Sopron megyében.

A nem túl impozáns helyszín választása ellenére teltház fogadta pénteken a soproni Pedagógusok Művelődési Házában a 2014-es év vállalkozóját, Berta Lászlót, a Zalaco Zrt. vezérigazgatóját.

A főleg az idősebb korosztályból álló közönség először egy beszélgetés keretében ismerkedhetett meg Berta Lászlóval, ahol kiderült, miként került kapcsolatba a megyével, kik támogatják elsősorban munkájában (családja), mióta vesz részt a sütőiparban (1992 óta) vagy, hogy melyik az a tulajdonsága, mely a leginkább előre viszi az életben (kíváncsiság).

Régiós cég lett a Zalaco

Ezt követően a beszélgetés a Zalacóra és annak termékeire terelődött. A Zalaco Zrt. családi vállalkozás, melynek fő profilja a gabona-és tejtermékek árusítása. Valamennyi, a sütőiparhoz kapcsolatos tevékenységet végeznek, a termék elkészítésének folyamatát pedig már a gabonatermesztéstől kezdve figyelemmel kísérik (minden termékük győrvári) – tudtuk meg.

A Zalaco számokban:

- Jelenleg három megyében

- összesen 60 üzlettel

- 300 hölgy alkalmazottal

- és 400 termékkel rendelkeznek.

Berta László bejelentette, nem csak a termékek palettáját kívánják bővíteni, de az üzletek számát is, ezért Zala és Vas megye után Győr-Moson-Sopron megyében is megjelennek majd a cég szaküzletei. A tervek szerint először 10, majd később akár 20-30 boltot nyitnának Győrben, Sopronban, Kapuváron, Mosonmagyaróváron és Csornán, de egyelőre még csak ismerkednek a megyével.

Régiós cég lett a Zalaco

Berta László vezérigazgató

A polcokra itt is a már megszokott pékáruk, tejtermékek és cukrászsütemények kerülnek majd – mondta el a vezérigazgató.

A program következő állomásaként Kuntz Zoltán és Pantali Zoltán: Sopronkőhida, a legek börtöne című könyvét lehetett megvásárolni és a szerzőkkel dedikáltatni. A kötet ugyanis a Zalaco Zrt. támogatásával jelent meg.

Régiós cég lett a Zalaco

Végül a jelenlévőknek lehetőségük nyílt megkóstolni a cég különböző tradicionális és újonnan bevezetett termékeit.

.