Kábítószert termesztettek egy soproni pincében

2015.04.02. 09:17

A soproni rendőrök 2741 gramm marihuánát és kábítószer termesztéséhez szükséges eszközöket foglaltak le egy helyi férfitől - írja a Police.hu.

A Soproni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottjai 2015. április 1-jén 17 óra 50 perckor Sopron belterületén ellenőriztek egy Honda típusú személygépkocsit és annak vezetőjét.

Kábítószert termesztettek egy soproni pincében

A rendőrök a zavartan viselkedő sofőr ruházatát valamint a jármű utas-és csomagterét átvizsgálták, majd az autó jobb első ülése elől egy táskában rejtve, bruttó 2741 gramm kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le. A gépkocsivezető beismerte, hogy a csomagolt „anyag” marihuána.

A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, majd lakcímén a nyomozók kábítószer termesztéshez szükséges növényvédő szereket, elektromos eszközöket és 60 tő cserépben termesztett kábítószergyanús növényt foglaltak le.

A Soproni Rendőrkapitányság a 38 éves soproni lakos ellen, őrizetbe vétele mellett kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

.