Gólokból sem volt hiány a sárvári labdarúgó emléktornán

2015.04.13. 16:18

Az idei évben is megrendezték az immár több mint tízéves múltra visszatekintő Süle József Labdarúgó Emléktornát Sárváron. Az április 11-ei bajnokságon a szoros mérkőzéseken szép eredmények születtek - közölte a Vas megyei katasztrófavédelem.

A bajnokságon, melyet Erdélyi Krisztián tűzoltó ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója nyitott meg, Kovács Levente tűzoltó alezredes, a sárvári kirendeltség vezetője is köszöntötte a focistákat.

Ez alkalommal összesen nyolc csapat versengett egymással: a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Sárvári, Szombathelyi és Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség, a Sárvári Rendőr-kapitányság, a mentőszolgálat megyei válogatottja, valamint a porpáci és a hosszúperesztegi önkéntes tűzoltó egyesületek egy-egy csapata rúgta a bőrt.

A mérkőzések rendkívül izgalmasak voltak, és gólokból sem volt hiány. A sportszerűség sem szenvedett csorbát, minden csapat szabályosan, tisztán játszott.

Kiegyensúlyozott küzdelem után végül a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség csapata állhatott fel a dobogó első fokára, második helyen végeztek a körmendi kirendeltség focistái, az előkelő harmadik helyezést pedig a mentőszolgálat megyei válogatottja szerezte meg.

.