Hirdetés

Bajnokok Ligája - Skót vagy a görög ellenfele lehet a Vidi FC-nek

Bajnokok Ligája - Skót vagy a görög ellenfele lehet a Vidi FC-nek

Labdarúgás

2018.08.07. 00:57

A selejtező negyedik fordulójának, a play off-körnek az első mérkőzését augusztus 21-én vagy 22-én, a visszavágót pedig egy héttel később rendezik.

Hirdetés

A skót Celtic Glasgow vagy a görög AEK Athén lesz a Vidi FC ellenfele a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének negyedik fordulójában, amennyiben a székesfehérváriak a harmadik körben legyőzik a svéd Malmö csapatát.

A Vidi - amely az európai szövetség (UEFA) nyoni székházában lebonyolított hétfői sorsoláson nem volt kiemelt - a negyedik forduló első mérkőzésén léphetne otthon pályára.
   
 A selejtező negyedik fordulójának, a play off-körnek az első mérkőzését augusztus 21-én vagy 22-én, a visszavágót pedig egy héttel később rendezik. A győztes a 32 csapatos BL-csoportkörben folytathatja szereplését az ősszel, a vesztes az Európa Liga 48-as főtáblájára kerül.

A Vidi a BL-selejtező első fordulójában a luxemburgi Dudelange, a következő körben a bolgár Ludogorec gárdáját búcsúztatta, előbbit 3-2-es, utóbbit 1-0-s összesítéssel. A harmadik fordulós párharca első mérkőzésén kedden a Malmö vendégeként lép pályára és egy héttel később fogadja Felcsúton a svéd riválisát.

.