Hirdetés

Magyar kick-box siker Pozsonyban

Magyar kick-box siker Pozsonyban

2018.10.29. 17:57

Pozsonyban rendezték meg a WAKO kick-box világszövetség kick-light, K-1 és low-kick Európa-bajnokságot.

Hirdetés

2018. október 13-21-ig Szlovákia fővárosában, Pozsonyban rendezték meg a WAKO kick-box világszövetség kick-light, K-1 és low-kick Európa-bajnokságát.

Idén, a régi, kialakult gyakorlatnak megfelelően ketté osztják a felnőtt Európa-bajnokságot, a másik EB-t, ahol a full-contact, a point-fighting, a light-contact és a formagyakorlat versenyszámokra kerül sor, november 17 és 25 között a szlovéniai Mariborban rendezik majd meg.

A szombathelyi Controll Sportegyesületből master class -63 kg-ban Bertalan Gábor Péter és master class -74kg-ban Bárdosi Sándor Ferenc lépett tatamira.

Bertalan Gábor Péter a döntőben egy kellemetlen stílusú német ellenféllel küzdött, és ezüstéremmel zárt. Bárdosi Sándor Ferenc az elődöntőben észt versenyzővel küzdött meg a döntőbe jutásért, aki nagyobb hajrával kezdett. Sándor az első menetben megszerzett előnyt már nem tudta ledolgozni, így 3. helyen zárt.

Dancsó Zoltán a Szövetség szakág vezetője büszke a Controll SE master-class korosztályban megszerzett Európa-bajnoki érmeire

.