Hirdetés

Magyar Kupa - MOL Vidi FC - Debreceni VSC meccs eredménye
MTI/Illyés Tibor

Magyar Kupa - MOL Vidi FC - Debreceni VSC meccs eredménye

MTI

2019.04.16. 20:29

A visszavágót Debrecenben jövő kedden rendezik.

Hirdetés

A MOL Vidi FC 1-0-ra legyőzte a vendég Debrecent kedden a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén.

A visszavágót jövő kedden rendezik Debrecenben.

Magyar Kupa, elődöntő: MOL Vidi FC-Debreceni VSC 1-0 (1-0) v.: Farkas Á.
gólszerző: Futács (3.)
piros lap: Juhász R. (87.)
 sárga lap: Vinícius (38.), Nikolov (53.), Hadzic (56.), Kovács I. (61.), Tamás K. (66.), Juhász R. (83., 87.), Huszti (93.), illetve Szatmári (19.), Csősz (49.), Zsóri (52.), Tőzsér (92.)

    MOL Vidi FC:
    ------------
Kovácsik - Nego, Juhász R., Vinícius, Tamás - Pátkai, Hadzic, Nikolov - Huszti, Kovács I. (Hodzic, 74.) - Futács (Stopira, 81.)

    Debreceni VSC:
    --------------
Kosicky - Kinyik, Szatmári (Kusnyír, 64.), Pávkovics, Ferenczi - Csősz, Tőzsér - Bódi, Varga K., Szécsi (Haris, 82.) - Zsóri (Takács T., 64.)

Kiválóan kezdte a mérkőzést a Vidi, Futács Márkó közeli fejesével már a harmadik percben vezetett. A gólt követően átvette a játék irányítását a Debrecen és Varga Kevin felső lécen csattanó lövésénél az egyenlítéshez is közel járt. Rákapcsolt a hazai gárda is, Futács kis híján megszerezte saját maga és csapata második találatát, Tomás Kosicky azonban nagy bravúrral védett. A félidő hajrája ismét a vendégeké volt, ennek ellenére egyenlíteni nem tudtak.
    

Fordulást követően is lendületben maradtak a hajdúságiak, akik több veszélyes lövéssel próbálkoztak. Nyomott a Loki, miközben a Vidi erejéből többnyire csak védekezésre futotta. A hazaiak a meccs végén emberhátrányba kerültek Juhász Roland kiállítása miatt, majd Marko Nikolic vezetőedzőt is elküldte a padról Farkas Ádám játékvezető, de a székesfehérváriak így is megőrizték egygólos előnyüket.

.