Horvát-magyar meccs - Így juthat jegyekhez

MTI

2019.09.11. 19:05

Splitben játszik a csapat Horvátország vendégeként.

Csütörtöktől lehet megvásárolni a belépőket a magyar labdarúgó-válogatott következő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésére, amelyet Splitben játszik Horvátország vendégeként.

A magyar szövetség honlapjának szerdai beszámolója szerint délelőtt 10 órától indul a jegyárusítás az október 10-i találkozóra, és a szurkolók szeptember 25-ig juthatnak hozzá a hivatalos meccsjegyekre váltható utalványokhoz a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a TEX Bálnában és a Ticket Express partnerirodáiban.

A jegyár egységesen 6000 forint, a voucherek névre szólók, azaz a teljes név megadása mellett a születési hely és dátum, valamint a személyi igazolvány vagy útlevél száma is szükséges a vásárláshoz - olvasható a tájékoztatóban.

Az utalványok beváltására október 1. és 8. között Budapesten, a TEX Bálnában nyílik lehetőség, míg a mérkőzés napján a találkozó helyszínén, a Poljud Stadionban kínálkozik lehetőség. Kizárólag azok a szurkolók vehetik át hivatalos meccsjegyüket, akiknek adatai a vouchereken szerepelnek. A névátírásra szeptember 25-ig van lehetőség.

A csoportban jelenleg a világbajnoki ezüstérmes horvátok állnak az élen, egypontos hátránnyal Szlovákia és Magyarország követi őket, de előbbi jobb egymás elleni eredményével a második. Az ötösből az első kettő jut ki a részben hazai rendezésű kontinensviadalra, amelyen három csoportmérkőzést és egy nyolcaddöntőt rendeznek Budapesten.

.